هوشمندی و فناوری بالا

محیط خلاق و نوآور

لیست بیمه های طرف قرارداد های بستری و سرپایی بیمارستان تخصصی خانواده

بیانیه چشم انداز بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان

بيمارستان خانواده، خانواده اي است شنوا و پاسخگو، با محيطي خلاق و نوآور، خاطره ساز در مراقبت، اميدساز در درمان و نجات‌بخش بيماران با هوشمندي و فناوري بالا، و فراهم‌كننده برترين خدمات كيفي در تراز ملی در سطح استان اصفهان.

بخش های بستری

پاراکلینیک

کلینیک ها

بخش های بستری

خدمات تخصصی ما

مامای همراه

یکی از متداول ترین دردها که از آغاز خلقت بشر وجود داشته درد زایمان است که این درد می تواند برای مادر و جنین ایجاد استرس کند.

اتاق عمل مجهز به میکروسکوپ فوق تخصصیHAAG-STREIT

اولين عمل تومورنخاع گردني( تومور اينترادورال ، اكسترامدولاري)بامیکروسکوپ فوق تخصصیHAAG-STREIT  دراتاق عمل بيمارستان با موفقیت به پایان رسید

بیشتر بدانید!

زایمان اپیدورال (بدون درد )

قطعا یکی از جذابترین ومهیج ترین تجربه های زندگی هر خانمی زایمان اوست تجربه ای که به دردناک بودن معروف است

درمان سنگ ها و تومورها به روش PCNL

در این مرکز درمان سنگ ها و تومورها و ناهنجاری کلیه به روش بسته PCNL  و لاپاراسکوپی

گالری تصاویر ما

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد.

تیم تخصصی پزشکی

دکتر ارسلان محمودیان

دکتر فرزانه جابری

دکتر محمد علی پور

دکتر سعید ابریشم کار

بزرگداشت روز جهانی کار و روز جهانی ماما

همزمان با روز جهانی کار و کارگر و همچنین روز جانی ماما از همکاران کارمند و مامای نمونه در بیمارستان تخصصی خانواده تجلیل به عمل آمد.

بازدید از آزمایشگاه

محمد حسین غضنقری مدیر عامل شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان به همراه رییس و مدیران بیمارستان تخصصی خانواده روز 30 فروردین ماه که به یاد دانشمند فرزانه ، اسماعیل جرجانی روزجامعه علوم آزمایشگاهی نام گذاری گردیده است ضمن بازدید از از واحد آزمایشگاه بیمارستان و تبریک این روز به کلیه  پرسنل زحمتکش آزمایشگاه ، با اهدا لوح تقدیر به سرکارخانم دکتر شریفی ، مسئول فنی محترم آزمایشگاه ، از تجربیات و مدیریت گرانمایه ایشان قدردانی نمودند .

توسعه واحد CSSD

بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان در راستای توسعه فضای فیزیکی استاندارد و باتوجه به ناکافی بودن فضای CSSD فاز اول واحد جدید و پیشرفته  CSSD را با زیربنایی حدود 350 متر مربع در 2 فاز احدات گردید که فاز اول پروزه در اسفند ماه 97  مورد بهره برداری قرار گرفت . لازم به ذکر است فاز دوم پروژه نیز از فروردین ماه 98 در دست اقدام می باشد که طبق برنامه زمان بندی تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری می رسد.

تکمیل و توسعه بخش داخلی

در راستای بهبود استانداردهای فضای فیزیکی و ادامه تکمیل پروژه های عمرانی حدود 140متر مربع زیربنا در دو طبقه جهت اتاق بستری بیمار ، لنژکثیف و ... به بخش داخلی بیمارستان تخصصی خانواده اضافه گردید.
این فضا فبا تلاش کارکنان توانمند واحد عمران و تاسیسات بیمارستان در تاریخ بیستم فروردین ماه به بهره برداری رسید .

تقدیر از بانوان شاغل در بیمارستان

به گزارش روابط عمومی تیم مدیریت بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان روز سه شنبه همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر ، با اهدای سبدگل این روز را به بانوان شاغل در تمامی بخش های بیمارستان تبریک گفتند .

تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) و روز مادر

تیم مدیریت بیمارستان خانواده اصفهان روز سه شنبه مصادف با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر ضمن بازدید از بخش مامایی این روز را یه مادرانی که حس زیبای مادر شدن را تجربه کرده و شکفتن نوگل زیبای زندگیشان را شاهد بودند تبریک گفتند.

در طی این بازدید لوح یادبود به مادران اهدا گردید.

برگزاری جشن روز پرستار

همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، جشن باشکوهی با حضور جمعی از مسئولین عالی رتبه اصفهان ، پرستاران و خانواده عزیز ایشان در تالار نگین سپاهان شهر برگزار گردید .
در این مراسم که با حضور دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان ،مدیران و مسئولین بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران غضنفری ،مدیر عامل ضمن خوشامدگویی به میهمانان خاطر نشان نمودند مدیران اجرایی با حمایت و همت هیات مدیره شرکت بر آنند که از پایه های نیروی انسانی که می توانند بهره وری و شتاب در یک سازمان را رقم بزنند در مقاطع مختلف تقدیر نمایند.
در ادامه مراسم دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و دکتر غیبی رییس بیمارستان تخصصی خانواده بیاناتی را در خصوص تجلیل از مقام شامخ پرستار بیان نمودند.
اجرای موسیقی سنتی و استند آپ کمدی از دیگر برنامه های این جشن بود.
در پایان مراسم از پرستاران نمونه بیمارستان با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.