دوشنبه 23 مهر 1397 | Monday 15 October 2018

03136201392

پست الکترونیک :

پیام مدیر عامل :

سلامتی که معنای کامل آن بهره گیری از وجود سالم همراه با آرامش روان است، بی شک آرزوی تمامی انسانهاست و سخت ترین خاطرات هر شخص روزهای بیماری و گذر آن در بیمارستان است. و اما گروه پزشکی است که میتواند در شرایط سخت بیماری، آرامش بخش و یاری دهنده بیماران باشد.

اهتمام به دردهای بیماران از طریق تعهد بر ارائه بهترین خدمات بهداشتی، درمانی با وجود برترین کادر پزشکی و بیمارستانی و شایسته ترین تیم خدمت رسان و وجود بهترین تجهیزات پزشکی که همه با هدف آرامش بخشی به آلام بیماران و همراهان در روزهای سخت بیماری است، این بیمارستان را در بین مردم شریف اصفهان سربلند و دارای اعتبار و از سوی وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی بعنوان بیمارستان دوستدار مادر و کودک لقب داده است.

تلاش من و تیم پزشکی بیمارستان بر افزون نمودن کیفیت درمان و ارتقاء آن هدفی است سیرایی ناپذیر و امیدبخش.

نشانی
اصفهان بلوار شهدای صفه بیمارستان خانواده اصفهان

تلفن : 03136201392-96
تلفن دفتر مدیریت : 03136201402-3
نمابر :                03136201388
سامانه پیام کوتاه :  30007697

نقشه موقعیت بیمارستان

Copyright © 1396 بیمارستان خانواده اصفهان. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group