جمعه 1 شهريور 1398 | Friday 23 August 2019

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اخبار و رویدادها

همزمان با روز جهانی کار و کارگر و همچنین روز جانی ماما از همکاران کارمند و مامای نمونه در بیمارستان تخصصی خانواده تجلیل به عمل آمد.

در این مراسم که در سالن اجماعات بیمارستان تخصصی خانواده برگزار گردید پس از سخنرانی مهندس غضنفری مدیرعامل شرکت و دکتر غیبی ریاست بیمارستان، از همکاران نمونه در بخش های اداری بیمارستان و همچنین ماماهای نمونه بیمارستان با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

محمد حسین غضنقری مدیر عامل شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان به همراه رییس و مدیران بیمارستان تخصصی خانواده روز 30 فروردین ماه که به یاد دانشمند فرزانه ، اسماعیل جرجانی روزجامعه علوم آزمایشگاهی نام گذاری گردیده است ضمن بازدید از از واحد آزمایشگاه بیمارستان و تبریک این روز به کلیه  پرسنل زحمتکش آزمایشگاه ، با اهدا لوح تقدیر به سرکارخانم دکتر شریفی ، مسئول فنی محترم آزمایشگاه ، از تجربیات و مدیریت گرانمایه ایشان قدردانی نمودند .

بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان در راستای توسعه فضای فیزیکی استاندارد و باتوجه به ناکافی بودن فضای CSSD فاز اول واحد جدید و پیشرفته  CSSD را با زیربنایی حدود 350 متر مربع در 2 فاز احدات گردید که فاز اول پروزه در اسفند ماه 97  مورد بهره برداری قرار گرفت . لازم به ذکر است فاز دوم پروژه نیز از فروردین ماه 98 در دست اقدام می باشد که طبق برنامه زمان بندی تا پایان اردیبهشت ماه به بهره برداری می رسد.

در راستای بهبود استانداردهای فضای فیزیکی و ادامه تکمیل پروژه های عمرانی حدود 140متر مربع زیربنا در دو طبقه جهت اتاق بستری بیمار ، لنژکثیف و ... به بخش داخلی بیمارستان تخصصی خانواده اضافه گردید.
این فضا فبا تلاش کارکنان توانمند واحد عمران و تاسیسات بیمارستان در تاریخ بیستم فروردین ماه به بهره برداری رسید .

به گزارش روابط عمومی تیم مدیریت بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان روز سه شنبه همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر ، با اهدای سبدگل این روز را به بانوان شاغل در تمامی بخش های بیمارستان تبریک گفتند .

تیم مدیریت بیمارستان خانواده اصفهان روز سه شنبه مصادف با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر ضمن بازدید از بخش مامایی این روز را یه مادرانی که حس زیبای مادر شدن را تجربه کرده و شکفتن نوگل زیبای زندگیشان را شاهد بودند تبریک گفتند.

در طی این بازدید لوح یادبود به مادران اهدا گردید.

همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، جشن باشکوهی با حضور جمعی از مسئولین عالی رتبه اصفهان ، پرستاران و خانواده عزیز ایشان در تالار نگین سپاهان شهر برگزار گردید .
در این مراسم که با حضور دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان ،مدیران و مسئولین بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران غضنفری ،مدیر عامل ضمن خوشامدگویی به میهمانان خاطر نشان نمودند مدیران اجرایی با حمایت و همت هیات مدیره شرکت بر آنند که از پایه های نیروی انسانی که می توانند بهره وری و شتاب در یک سازمان را رقم بزنند در مقاطع مختلف تقدیر نمایند.
در ادامه مراسم دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و دکتر غیبی رییس بیمارستان تخصصی خانواده بیاناتی را در خصوص تجلیل از مقام شامخ پرستار بیان نمودند.
اجرای موسیقی سنتی و استند آپ کمدی از دیگر برنامه های این جشن بود.
در پایان مراسم از پرستاران نمونه بیمارستان با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.

دکتر قدرت اله نوروزی شهردار محترم اصفهان در آیین گرامیداشت مقام پرستار در جمع پرسنل بیمارستان خانواده اصفهان اظهار کرد: پرستاران بیشترین نقش را در امید به زندگی مردم و اثربخشی در زندگی آنان برعهده داشته و از این حیث حضرت زینب(س) پرستار یگانه تاریخ است که همیشه به عنوان زنی مقاوم از او نام برده می‌شود که نه تنها پرستار بیماران کربلا بود بلکه توانست به عنوان یک مدیر توانمند بعد از واقعه تاریخی عاشورا نقش آفرینی کند.

شهردار اصفهان با تاکید بر لزوم پایداری در راه حضرت زینب(س)، ادامه داد: تاریخ زنی همچون او را به خود ندیده است زیرا بزرگترین حرکت سیاسی اجتماعی تاریخ بشری را ورق زد درحالی که مصیبتی بزرگ را شاهد بود.

وی با بیان اینکه پرستاران هر روز با افرادی که نیازمند محبت هستند سر و کار دارند، تصریح کرد: مردم همواره پرستاران را دوست داشته‌اند زیرا آن‌ها یکی از ارکان سلامت جامعه بوده و با وجود ناملایمات موجود، برای سلامت جسمی و آرامش روحی بیماران همه چیز خود را صرف می‌کنند.

نوروزی خاطرنشان کرد: پرستاران با آنکه ممکن است در معرض سخنان ناصواب بیماران قرار گیرند اما با تحمل خود باعث شده‌اند آن‌ها را همچون فرشته نجات ببینیم و به عملشان امید داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه لازم است پرستاران همواره دوره‌های آموزشی مختلف را گذرانده و ایمانی راسخ به خداوند داشته باشند، گفت: شهرداری اصفهان آماده همکاری با بیمارستان خانواده است تا درپی آن هم کارکنان این بیمارستان از امکانات رفاهی شهرداری استفاده کنند هم کارکنان شهرداری از امکانات درمانی این بیمارستان بهره‌مند شوند.

مدیر عامل بیمارستان تخصصی خانواده به همراه رییس و معاون پشتیبانی بیمارستان ضمن بازدید از بخش های درمانی بیمارستان میلاد حضرت زینب کبری (س) و روز پرستار را به پرستاران گرانقدر و زحمت کش بیمارستان تبریک و از زحمات آنان قدردانی کردند.

بیمارستان تخصصی اصفهان در همایش برترین واحدهای مدارک پزشکی در استان اصفهان موفق به کسب عنوان برترین بیمارستان خصوصی و دریافت لوح سپاس گردید. این موفقیت پس از بررسی ها مداوم چک لیست های بازدید های ادواری کارشناسان معاونت درمان کسب گردید.

نشانی
اصفهان بلوار شهدای صفه بیمارستان خانواده اصفهان

تلفن : 03136201392-96
نمابر :                03136201388
سامانه پیام کوتاه :  30007697
سامانه نوبت دهی : 33033051

نقشه موقعیت بیمارستان

Copyright © 1396 بیمارستان خانواده اصفهان. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group