دوشنبه 23 مهر 1397 | Monday 15 October 2018

11- معاینات سلامت
12- روانشناسی کودک
برگزار گردید .
هدف برگزاری این همایش همکاری هر چه بیشتر و صمیمانه با سیستم بهداشت و درمان کشور و ارائه آموزش های مرتبط و خدمات با کیفیت مطلوب تر به همشهریان عزیز ، در راستای پیشگیری از بیماری ها و ارتقاء سلامت جامعه عنوان گردید .

دکتر مهران غیبی پزشک عمومی و ریاست بیمارستان خانواده و دکتر مجید کریمیان متخصص ارتوپدی به عنوان پزشکان نمونه استان اصفهان در سال 1397 انتخاب شدند.

یادبود  روز پزشک ، توسط جناب آقای غضنفری مدیرعامل محترم شرکت و دکتر غیبی ریاست بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان به پزشکان گرانقدر پیشکسوت بیمارستان که در جشن بزرگداشت روز پزشک  حضور نداشتند اهدا گردید

جشن باشکوه روز پزشک روز پنج شنبه یکم شهریورماه همزمان با روز بزرگداشت ابوعلی سینا و روز پزشک با حضور جمعی از مسئولین محترم شهر اصفهان ، مدیران و مسئولین بیمارستان تخصصی خانواده و میزبانی جمعی از پزشکان ارجمند بیمارستان تخصصی خانواده به منظور تقدیر و قدردانی از پزشکان پیشکسوتدر تالار شهروند اصفهان برگزار گردید .

دکتر مهران غیبی به عنوان رییس بیمارستان تخصصی خانواده منصوب گردید.حکم ریاست بیمارستان تخصصی خانواده توسط جناب آقای غضنفری ، مدیرعامل شرکت خدمات بهداشتی و درمانی صنایع اصفهان به دکتر غیبی ابلاغ گردید.

مهد و پیش دبستانی بیمارستان خانواده با الگوی جدید آموزشی زیر نظر مشاور و روانشناس کودک با مدیریت جدید و در محیط جدید افتتاح گردید. انجام تست دوره ای سلامت روحی و جسمی  و

پرورش هوش و خلاقیت کودکان و آموزش مهارت های هشت گانه با حضور روان شناس ار بارزترین امکانات این مجموعه می باشد. از دیگر مزیت های این مرکز توزیع ناهار گرم زیر نظر کارشناس تغذیه می باشد.

مراسم بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر با حضور سرکار خانم کاظمی ، ارزیاب ارشد بیمارستانهای دوستدار کودک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و جمعی از مسئولین بیمارستان برگزار گردید.در این مراسم ضمن لازدید از بخش مامایی بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان اقدامات انجام شده پیرامون بزرگداشت هفته جهانی تغذیه با شیرمادر تشریح و از اقدامات انجام شده در این خصوص تجلیل به عمل آمد.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت خدمات بهداشتی و درمانی صنایع اصفهان در سالن اجتماعات بیمارستان با حضور کثریت سهامداران ( حقیقی و حقوقی)  برگزار گردید.

به منظور تدوین طرح جامع مدیریت بحران بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان  نشستی با حضور جناب آقای مهندس شیشه فروش مدیر محترم بحران و حوادث غیر مترقبه استان اصفهان و تعدادی از اعضای کمیته خطر حوادث و بلایا در دفتر مدیرعامل بیمارستان خانواده برگزار گردیدو طی آن مقرر گردید بیمارستان اقدامات لازم در جهت ارتقا سطح آگاهی پرسنل و انجام مانور با همکاری سازمان هلال احمر استان انجام دهد.

با عنایت به تصمیمات اتخاذ گردیده توسط هیات مدیره محترم شرکت  خدمات بهداشتی و درمانی صنایع اصفهان و نظارت و پیگیری های جناب آقای غضنفری مدیرعامل شرکت و آقای دکتر غیبی سرپرست بیمارستان  در مورد بازسازی و بهسازی بخش های بیمارستان ،  بخش CCU بیمارستان با 6 تخت فعال و درمانگاه های قلب و گوارش نیز در مرحله دوم  ، در راستای برنامه ارتقاء هتلینگ این مرکز ، پس از بازسازی و نوسازی کامل  شامل نوسازی تاسیسات، ابنیه ، دکوراسیون داخلی و ارتقاء تجهیزات افتتاح گردید.

نشانی
اصفهان بلوار شهدای صفه بیمارستان خانواده اصفهان

تلفن : 03136201392-96
تلفن دفتر مدیریت : 03136201402-3
نمابر :                03136201388
سامانه پیام کوتاه :  30007697

نقشه موقعیت بیمارستان

Copyright © 1396 بیمارستان خانواده اصفهان. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group