چهارشنبه 29 خرداد 1398 | Wednesday 19 June 2019

ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

برگزاری جشن روز پرستار

همزمان با ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار ، جشن باشکوهی با حضور جمعی از مسئولین عالی رتبه اصفهان ، پرستاران و خانواده عزیز ایشان در تالار نگین سپاهان شهر برگزار گردید .
در این مراسم که با حضور دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر اصفهان و اعضای هیات مدیره شرکت خدمات بهداشتی درمانی صنایع اصفهان ،مدیران و مسئولین بیمارستان تخصصی خانواده اصفهان برگزار گردید پس از تلاوت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی ایران غضنفری ،مدیر عامل ضمن خوشامدگویی به میهمانان خاطر نشان نمودند مدیران اجرایی با حمایت و همت هیات مدیره شرکت بر آنند که از پایه های نیروی انسانی که می توانند بهره وری و شتاب در یک سازمان را رقم بزنند در مقاطع مختلف تقدیر نمایند.
در ادامه مراسم دکتر نوروزی شهردار اصفهان ، دکتر تاج الدین نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی و دکتر غیبی رییس بیمارستان تخصصی خانواده بیاناتی را در خصوص تجلیل از مقام شامخ پرستار بیان نمودند.
اجرای موسیقی سنتی و استند آپ کمدی از دیگر برنامه های این جشن بود.
در پایان مراسم از پرستاران نمونه بیمارستان با اهدای لوح و هدیه تقدیر به عمل آمد.

نشانی
اصفهان بلوار شهدای صفه بیمارستان خانواده اصفهان

تلفن : 03136201392-96
نمابر :                03136201388
سامانه پیام کوتاه :  30007697
سامانه نوبت دهی : 33033051

نقشه موقعیت بیمارستان

Copyright © 1396 بیمارستان خانواده اصفهان. کلیه حقوق وب سایت محفوظ می باشد.

Template Design:Dima Group